Ina van Andel: praktijk voor klassieke homoeopathie

Wie ben ik als homoeopaat

Ik begeleid mensen in hun proces van ziekte, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Door mijn belangstelling en diverse studies, oa. sport, jungiaanse psychologie, kunstzinnig dynamisch coachen, en klassieke homoeopathie, heb ik voldoende gereedschap om met iedereen te kunnen werken. Jong, oud, andere culturen, iedereen is welkom.

Mijn manier van kijken

We worden geboren met een ontstaanstoestand, een basisstaat. Als we geboren worden met het gevoel waardeloos te zijn, zullen we ons hele leven proberen onze waarde te bepalen. Als we het gevoel hebben dat de wereld vijandig is, zullen we ons defensie mechanisme versterken. Deze ontstaanstoestand, de compensatie (de manier waarop we er mee omgaan) en de klachten, bepalen het middel. Het juiste middel stimuleert het zelf genezend vermogen en ontwikkeling, en het helpt bewust te worden. Hoe leef je het leven zoals voor je bedoeld is.

‘Homeopathie geeft me de kans intens te leven’

Een artikel uit HM Natuurlijk Gezond, december 2014.
Geschreven door: Lilian Peters, klassiek homeopaat en redactielid.
Fotografie: Ries van Wendel de Joode

Ina van AndelOnder de rook van Rotterdam in het dorpje Goudswaard woont klassiek homeopaat en jungiaans therapeut Ina van Andel. Een wit huis, het allerlaatste op de dijk, omgeven door lucht, licht en water is de plek waar zij al 38 jaar woont en werkt. We spreken over haar liefde voor mensen, voor culturen, voor de natuur en voor genezen.

Download het volledige artikel (PDF)

Mevr. C.P. (Ina) van Andel

Westdijk 16
3267 LV Goudswaard

Telefoon: 0186-691562
E-mail: praktijk@inavanandel.nl

AGB nr. praktijk: 90000637
AGB nr. persoon: 90021872
Aangesloten bij NVKH en RBCZ

Alle contactgegevens